Molodist Kyiv international film festival
05 серпня 2020

Абонементи на 49-й кінофестиваль «Молодість»

Вперше за багато років «Молодість» презентує фестивальні абонементи. Навіщо? Ми хочемо спростити доступ до фільмів як відвідувачам, які вже давно з фестивалем, так і тим, хто тільки починає свій глядацький шлях. До того ж, це хороша можливість зекономити для тих, хто спланував собі насичений розклад і бажає якомога тісніше познайомитися з молодим кіно.

Якщо ви відчуваєте сили після сеансів зустрітися з кінематографістами та такими самими синефілами, як і ви, то і на традиційні вечірки «Молодості» вам теж можна. Звісно, якщо маєте абонемент.

Цього року ми маємо 3 типи абонементів: Студенти, Синефіли та Індустрія.

Студенти

Куди дає доступ – кіносеанси, вечірки, майстер-класи

Вартість – безкоштовна

«Молодість» вірить в те, що за молоддю майбутнє. Саме тому ми презентуємо дебютні стрічки та відкриваємо нові імена. І ми віримо, що нові імена мають бути й серед глядачів, особливо серед молоді. «Студентський» абонемент дозволить відчути атмосферу фестивалю, подивитися всі стрічки, на які вистачить часу не витративши ні гривні. Ми завжди раді вітати глядачів зі свіжим поглядом, які відкриті до нового і зможуть розказати про свої враження вдумливо та артикульовано.

Синефіли

Куди дає доступ – кіносеанси, вечірки

Вартість – 600 грн

Якщо ви плануєте повне занурення у фестивальне кіно, то абонемент видається більш вигідним варіантом, ніж індивідуальні квитки. Вартість синефільського абонемента розрахована за формулою «один сеанс на день». Тобто, придбання цього абонементу дорівнює придбанню одного квитка кожного дня протягом всього фестивалю. Але ж ви плануєте подивитися набагато більше, чи не так? Погодьтесь, це вигідно.

Індустрія

Куди дає доступ – кіносеанси, вечірки, майстер-класи

Вартість – 800 грн

«Молодість» формує єдину кіноспільноту. В єдності є сила. Індустріальний абонемент відкриває вам шлях на майстер-класи, де можна завести важливі та необхідні контакти для подальших проєктів, навчання або роботи. І, звичайно ж, подивитися всі актуальні новинки та сміливі дебюти. А після завантаженого дня можна поспілкуватися із новими знайомими у неформальній атмосфері на вечірках. 

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти