Molodist Kyiv international film festival
23 травня 2021

Амбасадори ювілейного кінофестивалю «Молодість»

Алан Бадоєв, Андрій Федорів, Аліна Паш та інші

Зустрічайте амбасадорів 50-го ювілейного кінофестивалю.

Вперше в історії кінофестивалю амбасадори презентують одну з фестивальних програм, а у своїх відеозверненнях розповідають про свою молодість, Київ, натхнення, український і світовий кінематограф. Ювілейну «Молодість» підтримують:


Алан Бадоєв, режисер, кліпмейкер і продюсер, — підтримує секцію короткого метру у Міжнародному конкурсі;

Андрій Федорів, засновник і CEO креативної інвестиційної компанії Fedoriv Group, — підтримує конкурсну програму документальних фільмів;

Аліна Паш, українська співачка-реперка, — підтримує програму FORMA;

Валерія Гузема, дизайнерка та засновниця Guzema Fine Jewelry, — підтримує секцію студентських фільмів Міжнародного конкурсу;

Наріман Алієв, кінорежисер та сценарист, — підтримує програму «Фестиваль фестивалів»;

Надія Шаповал, стилістка, креативна директорка Nadiia, — підтримує Національний конкурс короткого метру;

Маша Рєва, художниця, дизайнерка, — підтримує секцію повного метру Міжнародного конкурсу;

Іван Фролов, засновник та креативний директор бренду Frolov, — підтримує програму Sunny Bunny.

Алла Костромічова, модель та ведуча, — підтримує програму «Скандинавська панорама».

Серед амбасадорів також ведучі Церемоній відкриття та нагородження Людмила Барбір, акторка і телеведуча, ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» та Тарас Цимбалюк, актор театру, кіно та телебачення, Ірма Вітовська, акторка театру та кіно, продюсерка, громадська діячка, Заслужена артистка України та Єгор Гордєєв, ведучий ранкової програми «Сніданок з 1+1».

І звичайно яка історія кінофестивалю не без його команди – Андрія Халпахчі, художнього керівника кінофестивалю, та Гліба Родченкова, заступника генерального директора.

Зйомку відеозвернень наших героїв здійснювали на локаціях ЦУМ Київ і артцентру Closer.

Алан Бадоєв

Режисер, кліпмейкер і продюсер, підтримує секцію короткого метру у Міжнародному конкурсі.

«Пишаюсь, що свій перший фільм я представляв саме на “Молодості” — це було більш зворушливо для мене, ніж коли ми були з ним у Каннах і ще на декількох фестивалях. Все ж таки, коли ти у себе вдома, коли ти працюєш тут і тут твої друзі, тобі хочеться бути крутим саме там, де ти живеш».

 

Відеозвернення Алана Бадоєва
Аліна Паш

Українська співачка-реперка, підтримує програму FORMA

«Мені цікаво розвивати те, що відбувається на теренах України. Якщо говорити про великі проєкти, то “Молодість” — один із найдостойніший, а програма FORMA — про конкретний експеримент, нові форми, що наближають нас до нас самих».



Іван Фролов

Засновник та креативний директор бренду Frolov, підтримує програму Sunny Bunny.

«Це важлива культурна подія в Україні, у цілому регіоні. Вона за допомогою кіно займається освітньою діяльністю, просвітою в питаннях толерантності, у питаннях рівності. Це найбільш етичний спосіб розповідати різні історії, адже йдеться про питання не тільки спільноти ЛГБТК+, а стосується будь-яких людей, які відрізняються».



Іван Фролов
Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти