Molodist Kyiv international film festival
02 червня 2021

Четвертий день ювілейної «Молодості»! 

Міжнародний конкурс, італійська класика та спеціальний показ у кінотеатрі просто неба.

Розповідаємо детальніше, на що звернути увагу сьогодні, 2-го червня:

 

10:30 — «Я працюю на цвинтарі»

Українського учасника повнометражної секції Міжнародного конкурсу представить команда фільму. Його головний герой, Саша, працює менеджером фірми, що займається встановленням пам’ятних надгробків. Він сповнений іронії та цинізму. У нього багато клієнтів, кожен із яких переживає горе. Але тепер його 14-річна дочка вирішує повернути батька у своє життя, у якому чоловіка довгий час не було.

Де: кінотеатр «Жовтень»

 

15:00 — «Соціальна гігієна»

Антонін — денді. Стиль його висловлювань міг би зробити його відомим письменником, але натомість допомагає йому уникати негараздів.

Де: кінотеатр «Жовтень», зала «Аншлаг»

 

18:45 — «Смерть у Венеції»

Одна з найвідоміших стрічок класика неореалізму Лукіно Вісконті за однойменним романом Томаса Манна — показ до сторіччя Дірка Богарта. Хворобливий композитор Ґустав фон Ашенбах на відпочинку у Венеції зближується з підлітком Тадзьо, поки місто поволі охоплює епідемія холери.

Де: кінотеатр «Жовтень», зала «Гегемон»

 

19:00 — «Природне світло». 

Іштван є частиною спеціального угорського підрозділу, який їздить від села до села, вистежуючи партизанські загони. По дорозі до віддаленого села група потрапляє під ворожий обстріл, під час якого гине їхній командир. Іштван як наступний за званням має взяти керування на себе.

Де: кінотеатр «Планета кіно» у Blockbuster .

 

22:00 — «Молодий мисливець»

Член журі та двічі переможець «Сонячного зайчика» Марко Берґер представить свою нову стрічку. Її головний герой якої — п'ятнадцятирічний юнак, бажання зайнятися сексом якого занурює його в маніпулятивний та експлуатаційний порносюжет.

Де: кінотеатр «Жовтень», зала «Гегемон»

 

У роздумах над вічним не пропустіть «Молодість»

Подія відбувається за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства України з питань кіно та Київської міської державної адміністрації.

 

Фото: кадр з фільму «Я працюю на цвинтарі» (реж. Олексій Тараненко, Україна, Польща, 2020, 100’)

Теги:
Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти