Molodist Kyiv international film festival
17 серпня 2020

Інструкція з використання абонемента SEEMO49

Квитки вже доступні для бронювання у вашому особистому кабінеті на Ticketsbox

При вході в сервіс Ticketsbox треба натиснути на кнопку «не пам’ятаєте пароль??» і ввести свій номер телефону. Після того на ваш телефон прийде чотиризначний код, за яким ви можете зайти у свій особистий кабінет. 

Одночасно можна забронювати 10 квитків. Це ліміт не на весь фестиваль. Після того, як сеанс відбудеться, або ви повернете квиток – можна бронювати новий. 

У випадку, якщо не вдається потрапити на сеанс – квиток можна повернути. Це робиться в особистому кабінеті у вкладці «Мої квитки». 

Якщо тричі ви не приходите на сеанс і не повертаєте квитки, то всі заброньовані на той момент квитки скасовуються. Після того квитки можна забронювати повторно. 

Бронювати квитки можна аж до самого початку сеансу. Якщо сеанси, які вас цікавлять відбуваються в один й той самий час, то забронювати квитки на обидва покази неможливо.

На сеанси краще приходити вчасно, щоб зайняти зручне для вас місце та не пропустити фільм, який зацікавив, розсадка на показах вільна, з дотриманням карантинних норм.

У випадку, якщо виникають проблеми – пишіть у технічну підтримку Ticketsbox, на пошту [email protected] або звертайтеся до волонтерів на локаціях. 

Бажаємо приємного перегляду!

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти