Molodist Kyiv international film festival
13 червня 2023

Кінофестиваль SUNNY BUNNY відкриває продаж абонементів

Кінофестиваль SUNNY BUNNY відкриває продаж абонементів

Перший в Україні ЛҐБТКІА+ кінофестиваль SUNNY BUNNY, що відбудеться у Києві  22–28 червня, відкриває продаж абонементів. Для гостей фестивалю доступні 2 різновиди абонементів: Festival і Student. 

Повний фестивальний абонемент за ціною «ранніх пташок» коштує 750 грн.

Студентський абонемент можна придбати за 350 грн, та для цього потрібно додати до форми скан-копію чи фото студентського квитка українського чи іноземного вищого закладу. 

Команда SUNNY BUNNY зазначає, що ціни на абонементи підвищаться з 17 червня, тож варто поспішити з придбанням.

Повернення й обмін абонементів можливі для обох категорій до початку фестивалю 22 червня. У разі виникнення питань гості фестивалю можуть звернутися на пошту служби підтримки Ticketsbox: [email protected]; або до квиткової служби фестивалю: [email protected]

Організатори кінофестивалю зазначають, що абонемент не гарантує безлімітний доступ на всі сеанси — для доступу буде необхідно забронювати квиток. Бронювання та продаж квитків будуть доступні на сервісі Ticketsbox після оголошення фестивального розкладу.

Також команда SUNNY BUNNY нагадала, що тиждень тому була представлена айдентика фестивалю, яку розробила діджитал-агенція Hexagon.

У центрі ідентичності та бренд-кампанії видимість і рівність

Логотипом фестивалю став спрощений знак з маскотом програми Sunny Bunny, який понад 10 років був її головним символом, і є авторською роботою митця Анатолія Бєлова. Оскільки у зайчика вже є історія, місія була в тому, щоб не перекреслити її, а продовжити.

Айдентика фестивалю за посиланням

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти