Molodist Kyiv international film festival
31 липня 2020

Наймолодший генеральний продюсер «Молодості»

31 липня 2020 року новим генеральним продюсером  Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість»призначено маркетингового директора фестивалю Дмитра Онисовича, який символічно став наймолодшим генеральним продюсером фестивалю за його 49-ти річну історію. 

У 2020 році КМКФ «Молодість» стала на шлях глибинних трансформацій і структурних змін, покликаних наповнити бренд фестивалю новими змістами та актуалізувати його унікальну спадщину. 

Дмитро Онисович, магістр міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка, у свої 24 роки отримав визначальний досвід у стратегічних комунікаціях, маркетингу та digital менеджменті у таких компаніях як Fedoriv та Justin. На позиції маркетингового директора Дмитро разом з генеральним директором Іваном Адамчуком, розробив нову візію та маркетингову стратегію «Молодості», що вже сьогодні змінює обличчя кінофестивалю.

 

“Це мій свідомий крок. Це той рідкісний випадок, коли я недовго думаючи, прийняв рішення. Молодь повинна розвивати “Молодість” і я в неї вірю. Ігорю Шестопалову щиро вдячний за підтримку в той час, коли вона мені конче була необхідна. Він і надалі займатиметься улюбленою справою на посаді програмного директора. ”

 

Іван Адамчук, генеральний директор КМКФ «Молодість»

 

“Вдячний за довіру та підтримку нашої молодої команди “Молодості.” В першу чергу, це історія про людей, і саме тому я справді пишаюся тими професіоналами, яких ми змогли об’єднати навколо ідеї кінофестивалю. Адже він повинен не просто відповідати свої назві, але і залучити якомога ширшу аудиторію людей, для яких молодість - це не просто слово, а спосіб мислення у всіх його сенсах. Починаючи нову сторінку в історії “Молодості”, я хочу зосередитися на посиленні ролі фестивалю та розширення його реальних меж. Тому ми вже зараз розвиваємо та реалізуємо нові проекти. Так, 24-25 липня відбувся масштабний форум «Продакшн в Україні», що започаткував наш освітній напрямок і став точкою взаємодії для чисельних представників рекламної та кіноіндустрії. Цьогоріч «Молодість» не зупиняється лише на фестивалі, тож далі буде! І не забувайте:  Молодість – кіно не без питань.” 

Дмитро Онисович, генеральний продюсер КМКФ «Молодість»

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти