Molodist Kyiv international film festival
05 червня 2020

Нові випуски онлайн-проекту KiнoTalk

KinoTalk – це серія онлайн-зустрічей з успішними представниками кіноіндустрії для всіх, кто цікавиться створенням і прокатом фільмів та залаштунками знакових кіноподій в Україні.

Випуск  #11 – Володимир Яценко х Людмила Чиркова, 11 червня, 19:00

Гість 11-го ефіру – Володимир Яценко, кінопродюсер. Співзасновник ForeFilms і Limelite. Член Європейської кіноакадемії, член Української кіноакадемії, член-засновник Асоціації кіноіндустрії України. Представник України в EURIMAGES.

Ведуча – Людмила Чиркова, авторка та ведуча проекту Люди Кіно.

Випуск  #10 – Дмитро Суханов х Людмила Чиркова, 4 червня, 19:00

Спікер десятого ефіру – Дмитро Суханов, кінопродюсер, співвласник продакшн-компаній Toy Pictures і Toy Cinema. Говоримо про те, як ефективно використати бюджет і створити якісний та комерційно успішний кінопродукт на прикладі стрічок "Мої думки тихі" та "Спадок брехні".

Модераторка – Люда Чиркова, авторка і ведуча проекту "Люди кіно".

Випуск  #9 – Олег Авілов х Людмила Чиркова, 28 травня, 19:00

На 9-му КіноTalk будемо говорити про складнощі в операторській професії, подорожі під час роботи, витримку та кіноамбіції. Наш спікер – Олег Авілов, оператор-постановник кращого тревел-шоу "Орел та Решка", рекламного серіалу "ANDSKOTINN", "Україна всесвітня" та лауреат премії "Телетріумф-2016" в номінації "Телеоператор року".

Модераторка – Люда Чиркова, авторка і ведуча проекту "Люди кіно".

Випуск #8 – Юрій Резніченко х Людмила Чиркова, 21 травня, 19:00

Гість восьмого випуску КіноTalk – один з найвідоміших та найзатребуваніших режисерів монтажу в Україні, Юрій Резніченко. Він понад 10 років професійно монтує телерекламу, відеокліпи та кіно, встиг попрацювати, зокрема, з виконавцями ONUKA, Стасік, LATEXFAUNA, Frightened Rabbit, а також над рекламними проектами для Pepsi, Kyivstar, McDonald's, Vodafone та багатьох інших. Його роботи неодноразово відзначалися нагородами на міжнародних фестивалях реклами. З 2017 року викладає основи монтажу у Kyiv Aсademy of Media Arts.

Модераторка – Люда Чиркова, авторка і ведуча проекту "Люди кіно".

Випуск  #7 – Микита Лиськов х Людмила Чиркова, 14 травня, 19:00

Гість ефіру – Микита Лиськов, український режисер і мультиплікатор, автор короткометражної анімаційної роботи «Кохання», прем'єра якої відбулася на на фестивалі анімаційного кіно в Ансі. Мультфільм отримав ряд перемог на міжнародних фестивалях в Україні та за кордоном, зокрема спеціальну відзнаку Національного конкурсу 48-го КМКФ «Молодість», Ґран-прі фестивалю анімації Turku Animated Film Festival (TAFF) в Фінляндії, нагороду «Вибір журі» Пекінського кінофестивалю Feinaki Beijing Animation Week, а нещодавно ще й став лауреатом Національної кінопремії «Золота Дзиґа»-2020 як найкращий короткометражний анімаційний фільм.

Модераторка – Люда Чиркова, авторка і ведуча проекту "Люди кіно".

Випуск #6 – Вадим Ільков х Людмила Чиркова, 7 травня, 19:00

Гість ефіру – Вадим Ільков, український оператор та режисер, лауреат Національної кінопремії «Золота Дзиґа»-2020 за найкращу операторську роботу. Серед його кінооператорських проектів – «Маріуполіс» режисера Мантаса Кведаравічюса (світова прем’єра на Берлінале-2016, спеціальна подія у рамках 46-ї «Молодсті») та «Вулкан» Романа Бондарчука. Перший повнометражний документальний фільм режисера «Тато – мамин брат» у 2018 році отримав відзнаку Visions du Réel, Prix du Jury Régionyon як Найбільш інноваційний фільм міжнародної конкурсної програм та нагороду 10-го Одеського кінофестивалю як Найкращий український повнометражний фільм.

Модераторка – Люда Чиркова, авторка і ведуча проекту "Люди кіно".

Випуск #5 – "Акторська робота. Талант бути ким завгодно", 24 квітня, 19:00

П’ятий КіноTalk присвячений аспектам акторської роботи в Україні загалом та в реаліях карантину зокрема. Говоритимемо з трьома яскравими акторками української театральної та кіносцени: 

  • Дар’єю Полуніною,
  • Катериною Молчановою
  • Ірмою Вітовською-Ванцою.

Модератор ефіру – український режисер, автор проекту Слышь, Тарантино Дмитро Авдєєв.

Випуск #4 – "Режисерський погляд. Знімати кіно в Україні", 20 квітня, 19:00

На четвертий КіноTalk ми запросили трьох режисерів нової української хвилі. Говоритимемо про виклики режисерської професії та реалії кіновиробництва в Україні з

  • Мариною Степанською
  • Дмитром Сухолитким-Собчуком
  • Романом Бондарчуком.

Модератор ефіру – український режисер, автор проекту Слышь, Тарантино Дмитро Авдєєв.

Випуск #3 – "Кінотеатри для інакшого кіно", 17 квітня, 19:00

У третьому ефірі говоримо про роботу київських кінотеатрів, що відкриті для фестивального та незалежного кіно. З'ясовуємо, як авторське кіно потрапляє на великі екрани і чи потрібне воно українському глядачеві. Наші спікери:

  • Ілля Гладштейн – співзасновник кінотеатру KINO42
  • Людмила Горделадзе – засновниця кінотеатру «Жовтень»
  • Дмитро Деркач – співзасновник кінотеатру Планета Кіно

Модератор ефіру – український режисер, автор проекту Слышь, Тарантино Дмитро Авдєєв.

Випуск #2 – "Сильні оком. Досвід успішних кінооператорів", 13 квітня, 19:00

Говоримо про те, як потрапити у професію, де вчитися операторській майстерності та з ким знімати кіно для великих екранів і міжнародних кінофестивалей.

Спікери другого ефіру:

  • Ярослав Пілунський (оператор фільмів “Брати. Остання сповідь”, “ВІЙ”, “Переломний момент: Вiйна за демократiю в Українi”).
  • Антон Фурса (оператор фільмів “Додому”, “Я тебе знаю”, “Свині”).
  • Ілля Єгоров (оператор фільмів “Мої думки тихі”, “Небесна сотня. Зима, що нас змінила”, “Щоденник”).
  • Модератор ефіру – український режисер та блогер Дмитро Авдєєв.

Випуск #1 – "Майбутнє кінофестивалів", 8 квітня о 18:00

Під час зустрічі спікери ділитимуться своїм досвідом та прогнозами з приводу роботи українських кінофестивалів під час та після карантину. Стрім відбудеться за участі організаторів чотирьох ключових кіноподій України:

  •  Андрій Халпахчі – арт директор КМКФ «Молодість»
  •  Юлія Сінькевич – генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю
  •  Кирило Марікуца – засновник і директор Kyiv International Short Film Festival, KyivMusicFilms
  •  Вікторія Лещенко – програмна директорка Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA
  • Ведучий ефіру – український режисер, блогер та автор проекту "Слышь, Тарантино!" Дмитро Авдеєв.
Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти