Molodist Kyiv international film festival
19 лютого 2019

Переможця «Молодості» відібрано до участі у Cinéfondation Residence

Переможця Національного конкурсу 47-ї «Молодості» відібрано до участі у Cinéfondation Residence Каннського міжнародного кінофестивалю.

Дмитро Сухолиткий-Собчук представить у Каннах проект дебютного повнометражного художнього фільму “ПАМФІР”. Режисер вже презентував проект на пітчингу «Молодості» Boat Meeting у 2015-му році.

CinéfondationResidence– спеціальна програма Каннського міжнародного кінофестивалю, що існує майже 20 років. В її рамках двічі на рік відбирають шість талановитих кінорежисерів з усього світу. Протягом 4,5 місяців їх навчатимуть та допомагатимуть у створенні дебютних повнометражних стрічок. Учасники мешкатимуть у центрі Парижу та будуть щомісяця отримувати грант у 800 євро. 

Резиденція займається потужною промоцією відібраних учасників - створює буклет проектів та організовує їх презентацію в межах таких основних кіноринків, як Cinemart Роттердамського міжнародного кінофестивалю, Open Doors Міжнародного кінофестивалю у Локарно та інших. 

Під час завершального етапу резиденції, відібрані проекти презентуватимуть у павільйоні французького кінофонду CNC в рамках проведення Каннського міжнародного кінофестивалю.

Після завершення резиденції, учасники підпишуть  договір про першочергове право експертів Канн побачити завершений фільм та прийняти рішення щодо його прем’єри у рамках однієї з програм.

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти