Molodist Kyiv international film festival
15 червня 2023

Перший в Україні ЛҐБТКІА+ кінофестиваль SUNNY BUNNY розпочинає продаж квитків та запрошує ЗМІ на акредитацію

Перший в Україні ЛҐБТКІА+ кінофестиваль SUNNY BUNNY розпочинає продаж квитків та запрошує ЗМІ на акредитацію

Кінофестиваль SUNNY BUNNY, що відбудеться в столиці України з 22-го по 28-е червня 2023 року, оголошує про відкриття реєстрації на пресакредитацію.

Представники ЗМІ можуть залишити заявку на акредитацію за посиланням

Також організатори фестивалю повідомили, що у пʼятницю, 16 червня, відкриваються продажі квитків на сеанси. Один квиток коштуватиме від 80 до 120 грн

Власникам абонементів, для відвідування показів, необхідно забронювати квиток в Особистому кабінеті на сервісі Ticketsbox.

Як купівля, так і бронювання квитків за абонементом, доступні лише для показів фільмів у кінотеатрі «Жовтень». Відвідування сеансів у КINO42 можливе лише за квитками, які можна придбати у вільному продажі. 

Команда SUNNY BUNNY наголошує: за одним абонементом можна забронювати не більше 10 квитків одночасно — після перегляду фільму один слот для бронювання звільняється.

Онлайн-бронювання здійснюється у порядку живої черги — кількість наявних квитків може змінюватися впродовж усього часу до початку сеансу. Якщо власнику абонемента не вдається забронювати квиток на бажаний фільм, можна спробувати потрапити на інший сеанс цієї стрічки. 

Якщо гість не може відвідати заброньований показ, його можна скасувати в Особистому кабінеті.

При запізненні на кіносеанс на 10 хвилин і більше, фестиваль не може гарантувати наявність вільних місць у залі. У разі виникнення технічних труднощів з бронюванням, можна звернутися до волонтерів фестивалю на локаціях його проведення, на пошту [email protected] або до технічної підтримки сервісу Ticketsbox.

Теги:
Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти