Molodist Kyiv international film festival
24 травня 2019

Пітер Ґрінвей особисто представить свій «Зед і Два Нулі» в рамках «Молодості»

26 травня режисер особисто представить свій фільм у рамках фестивалю – показ його стрічки «Зед і Два Нулі» розпочнеться о 17:30 в кінотеатрі Butterfly DeLuxe.

«Зед і Два Нулі» – це перша співпраця Пітера Ґрінвея з оператором Сашою Вєрні. Відомий режисер ставився до Вєрні як до «найціннішої колаборації» свого життя. Їх спільна робота – це кінороздуми про життя, кохання і неминучість смерті.

Квитки на фільм можна придбати за посиланням: https://u.to/aPl9FQ

Пітер Ґрінвей – культовий британський режисер й інтелектуал, майстер англійського кіноавангарду. Пітер Ґрінвей почав свій життєвий шлях художником, але в 1965 став майстром монтажу в Центральному офісі інформації. Через деякий час Пітер загорівся знімати власні фільми. Його найвідоміші роботи: «Кухар, злодій, його дружина і її коханець», «Ейзенштейн в Гуанахуато», «Таємниці Нічної варти». 

Він отримав премію BAFTA за визначний внесок у британське кіно. У своєму арсеналі він має статуетку Southerland Trophy – британськe нагорода за найоригінальніший фільм. Також він нагороджений премією «Золоте теля» за найкращий сценарій до фільму «Таємниці Нічної варти». 

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти