Molodist Kyiv international film festival
20 травня 2019

Прем'єра нового фільму Олександра Шапіро

На кінофестивалі «Молодість» 29 травня покажуть новий фільм Олександра Шапіро «Тут І Зараз».

На кінофестивалі «Молодість» 29 травня у рамках програми "Українські прем'єри" покажуть новий фільм Олександра Шапіро під назвою «Тут І Зараз».

«Яка мить теперішнього найважливіша? Я “тут і зараз”, неначе оточений живим середовищем».

Головна героїня Полі вчить інших жити тут і зараз. Для цього вона проводить семінари – спілкується з кожним окремо, але в тому самому просторі без кордонів. П’ять груп з п’ятьма проблемами. Чи допоможе вона їм? Чи, можливо, вона намагається допомогти собі?

Олександр Шапіро: «У фільмі хід думкок героїні Полі демонструється алегорично – через її розмову з персонажами семінару, що відбувається у її уяві. Кожен персонаж – це її власна риса, що зустрічається їй під час реальної події; у героях вона впізнає власні якості: хтивість, почуття гідності, самокритику, жалість».

У фільмі знімалися: Анна Буткевич, Олексій Горбунов, Влад Іваненко, В'ячеслав Соломка, Алла Сергійко, Віктор Глушков та інші.

Побачити фільм і поспілкуватися з режисером зможе кожен, хто придбає квиток на прем’єру фільму – вона відбудеться 29 травня у кінотеатрі “Київ” у рамках кінофестивалю «Молодість».

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти