Molodist Kyiv international film festival
23 серпня 2022

Nobelbee Donate – зручний інструмент для донатів в Україну

Мобільний додаток Nobelbee Donate – зручний інструмент для донатів в Україну

Мобільний додаток Nobelbee Donate – зручний інструмент як для закордонних донаторів, так і для благодійних фондів та громадських організацій, що працюють в Україні. Цей додаток можна завантажити на телефон за допомогою Play Market й здійснити транзакцію в програму будь-якої організації, зареєстрованої у системі. Nobelbee Donate також доступний у форматі Web App та незабаром буде доступний в App Store. Механізм зрозумілий для користувача: достатньо завантажити додаток, обрати БФ чи ГО, визначитися з програмою підтримки, здійснити переказ коштів.

Мобільний додаток Nobelbee Donate створено групою волонтерів за ініціативи Київського Міжнародного кінофестивалю «Молодість».

За словами Голови Наглядової ради КМКФ «Молодість» Владислава Лясовського, «Основною метою Nobelbee Donate є надання можливості громадянам інших країн напряму робити свої внески у спільну перемогу України над агресором.  Даний проєкт не є комерційним, він простий у використанні й дозволить пришвидшити взаємини між донаторами та реципієнтами. Створення мобільного додатку Nobelbee Donate – наш посильний внесок у наближення миру та відновлення України».

Детально про механізм роботи мобільного додатку Nobelbee Donate можна ознайомитись тут: https://www.donation.nobelbee.com/

Додатково: Київський Міжнародний кінофестиваль “Молодість” — найбільший сучасний кінофестиваль в Україні, заснований у 1970 році. “Молодість” має акредитацію Міжнародної асоціації кінопродюсерів (фр. FIAPF, Fedération Internationale des Associations de Producteurs de Films) — еталон рейтингування та сертифікації кінофестивалів. “Молодість” подав заявку в FIAPF про надання фестивалю категорії “А” з 2023 року. “Молодість” — регулярна крос-культурна подія в Україні, в якій взяли участь: Роман Поланськи, Єжи Гоффман, Катрін Деньов, Жерар Депардьє, Софі Марсо, Крістофер Ламберт, Кшиштоф Зануссі, Ольга Куриленко, Жан-Клод ван Дамм і багато інших. Генеральний директор КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі.

вул. Саксаганського, 6, Kyiv, Ukraine

044 228 5515

[email protected]

molodist.com

 

 

 

 

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти