Molodist Kyiv international film festival
10 липня 2020

Унікальна можливість: *Форум | Продакшн в Україні*

24 та 25 липня на Даху Kooperativ відбудеться Перший форум для тих, хто вже працює у продакшені або прагне будувати кар’єру в створенні кіно та реклами.

Хто організовує?

Перший Форум | Продакшн в Україні – це спільний проект Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», Асоціації кіноіндустрії України та Асоціації рекламних продакшенів України.

 

Для кого?

Це проект для інсайдерів індустрії кіно та реклами. Його мета – особисте знайомство з лідерами ринку, обмін знаннями між спікерами та слухачами, навчання на реальних кейсах, створення ком’юніті професіоналів для майбутньої співпраці.

 

Про що говоритимемо?

Розповідаємо про витоки найбільших продакшн-студій України і актуальні тенденції на ринку; як злагоджено організувати роботу всіх департаментів та ефективно витратити бюджет; які підводні камені у комунікації з клієнтом та агентствами; про кастинг та про те, як українським акторам потрапити у міжнародний проект.

 

Хто спікери?

День Перший | Кіновиробництво: Наталія Лібет (ESSE Production House, FIAU), Анастасія Буковська (Family Production), Дмитро Суханов (TOY Cinema), Павло Макарченко (Limelite), Ніка Бондар (Radioaktive Film). 

 

День Другий | Рекламне виробництво: Яніна Сулима (The Martini Shot), Яна Картун (Color Film), Анастасія Буковська (Family Production), Дмитро Суханов (TOY Pictures), Белла Рябушкіна (PSB Films), Іван Крутоус (No Stars), Олег Кошовий (Gvardiya Production)

 

Чому варто піти?

✓ 2 дні у компанії фаундерів та однодумців

✓ Перша велика кіноіндустрійна подія цього літа

✓ Досвід ТОП-продакшенів 

✓ Панельна дискусія між спікерами та учасниками

✓ Неформальна атмосфера та чудовий нетворкінг 

✓ Welcome drink

✓ Aфтепаті з DJ-сетом

 

Ціна квитка – 1 000 грн за обидва дні 

ПРИДБАТИ КВИТОК

 

Хочете дізнатися більше?

Слідкуйте за оновленнями на Фейсбук-сторінці події: Форум | Продакшн в Україні

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти