Molodist Kyiv international film festival
26 жовтня 2022

52-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде 1–3 грудня за підтримки Офісу Президента України

Програма та партнери фестивалю будуть оголошені трохи згодом

Вже 8 місяців триває повномасштабна війна росії проти України, і кінематографісти разом із колегами з культурної сфери тримають не менш важливий культурний фронт як в Україні, так і за кордоном. В таких умовах критично важливою є демонстрація стійкості й відваги української нації та вагомості культури й кінематографа зокрема. 

Завдяки героїчній обороні Збройних Сил України ми маємо змогу провести 51-ий Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» з 1 по 7 грудня 2022 року в скороченому форматі.

На фестивалі продемонструються фільми Міжнародної конкурсної програми, Національний конкурс українських короткометражних фільмів, «Українські прем`єри» та фільми з традиційних позаконкурсних програм фестивалю. 

Міжнародне журі обиратиме переможців у кожній зі секцій конкурсу: студентські, дебютні короткометражні та перші повнометражні фільми, а також Ґран-прі фестивалю. Грошові призи в міжнародному конкурсі цьогоріч не вручатимуться.

Церемонія відкриття відбудеться 1 грудня, а церемонія нагородження 3 грудня. Локаціями фестивалю стануть кінотеатр «Жовтень», а також кінотеатр KINO42.

Крім офіційної частини, «Молодість» проведе глядацькі дні, 47 грудня, коли будуть повтори всіх фільмів програми фестивалю.

 

 

 

 

Теги:
Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти