Molodist Kyiv international film festival
28 грудня 2023

Другий квір-кінофестиваль SUNNY BUNNY оголосив дати проведення та старт продажу фестивальних абонементів

Другий квір-кінофестиваль SUNNY BUNNY  оголосив дати проведення та старт продажу фестивальних абонементів

Заснований організаторами КМКФ «Молодості» фестиваль квір-кіно SUNNY BUNNY оголосив про дати проведення наступного, другого кінофестивалю у 2024 році. Подія відбудеться у кінотеатрі «Жовтень» із 19 по 26 квітня та продемонструє все різноманіття сучасного ЛҐБТКІА+ кіно. Директором фестивалю є Богдан Жук, художній керівник КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі є його почесним президентом. 

Перший фестиваль відбувся влітку 2023 року. Куратор Богдан Жук відзначив, що під час повномасштабного вторгнення проводити заходи, які фокусуються на темі прав людини є надважливим. 

У 2024-му, крім представлених в цьому році в рамках SUNNY BUNNY відбудуться основний конкурс повнометражних ігрових фільмів, програми дебютних фільмів «Нові барви», документальних фільмів та дитячих фільмів «Квірчик». Буде продемонстрована широка палітра національних та міжнародних короткометражних фільмів, вперше буде проведено міжнародний конкурс короткометражних квір-фільмів. 

Кінофестиваль SUNNY BUNNY повстав із однойменної програми кінофестивалю «Молодість», яка існувала понад 20 років (заснована у 2001-му). Свого часу нагорода «Молодості» за найкращий ЛҐБТ+ фільм стала однією з найстаріших у світі серед неспеціалізованих кінофестивалів. «Молодість» став другим після Берлінале серед великих міжнародних кінофестивалів, що ввів спеціальну нагороду для кіно ЛҐБТ+ тематики й виділив його в окрему програму. 

В межах першого цьогорічного фестивалю було показано понад 60 повнометражних та короткометражних фільмів з усього світу. Також, нагадаємо, що в лютому 2023 року команда кінофестивалю «Молодість» отримала почесну квір-нагороду Берлінале Teddy Award за програму SUNNY BUNNY та просування ЛҐБТ+ кіно, яку на сцені фестивалю отримали генеральний директор Андрій Халпахчі та програмер Богдан Жук. 

У продаж вже надішли абонементи на другий фестиваль SUNNY BUNNY-2024. Перші 100 покупців зможуть придбати абонементи за спеціальною ціною ранньої пташки! Окрім фестивального абонементу (ціна ранньої пташки 500 гривень), організатори фестивалю пропонують також студентські за зниженою ціною (200 гривень). 

Придбати їх можна за посиланням!

Filmfreeway для подачі фільмів.

 

 

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти