Molodist Kyiv international film festival
09 лютого 2021

Кіноклуб Італійської Класики. 10 тижнів – 10 фільмів

З 18 лютого 2021 року за підтримки Посольства Італійської Республіки в Києві та Італійського інституту культури в Україні.

З 18 лютого 2021 року кінофестиваль «Молодість» за підтримки Посольства Італійської Республіки в Києві та Італійського інституту культури в Україні розпочинає проєкт «Кіноклуб італійської класики».

«Кіноклуб італійської класики» — це ціла серія показів, що складатиметься з 10 класичних фільмів від видатних італійських режисерів ХХ століття. Стрічки Фелліні, Антоніоні, Вісконті та багатьох інших відродяться на великих екранах напередодні п'ятдесятиріччя фестивалю «Молодість». Всі учасники — переможці міжнародних та італійських регіональних кінофестивалів, які розкривають давно знайомі теми з легкою чарівністю італійського темпераменту: від драми про меркантильність до скандальної сатиричної комедії, що кидає виклик консюмеризму.

Всі фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Програма
???????? 18 лютого
???? Рокко та його брати l Лукіно Вісконті l 1960 l 170’
Розарія Паронді, обідніла італійська мати, разом зі своїми п’ятьма синами переїздить до Мілану. Стосунки між двома синами Розарії – спокійним Рокко та зухвалим Симоном – напружуються, коли обидва закохуються у повію Надію.


???????? 24 лютого
???? Велика жратва l Марко Феррері l 1973 l 94’
Четверо друзів збираються на віллі у французькому передмісті. Компанія вирішує покінчити життя самогубством через переїдання.


???????? 4 березня
???? Білий шейх l Федеріко Фелліні l 1973 l 146’
Перші два дні шлюбу. Іван привозить свою наречену до Рима на медовий місяць, на аудієнцію з Папою Римським. Однак, коли чоловік засинає у готелі, наречена-кіноманка втікає на знімальний майданчик до свого улюбленого актору Ріволі, виконавця ролі Білого Шейха.


???????? 10 березня
???? Затемнення l Мікеланджело Антоніоні l 1962 l 125’
Жінка на ім’я Вікторія зустрічає молодого та процвітаючого маклера П'єро. Вони обидва молоді, красиві, легко йдуть на контакт, і здається, що вона нарешті знайшла справжнє кохання. Але їхні любовні стосунки приречені на провал через його меркантильну сутність.
 
 
???????? 17 березня
???? Учитель з Віджевано l Еліо Петріl 1963 l 106’
У італійському містечку Віджевано, де майже кожен житель пов’язаний з виробленням взуття, проживає скромний учитель Антоніо Момбеллі з дружиною і сином. Дружина Ада постійно дорікає йому, що у неї немає можливості купувати для себе модні і красиві речі, тому вона вирішує йти працювати на фабрику взуття.
 
 
Список фільмів буде доповнений.
Продаж квитків на сайті кінотеатру «Жовтень».
Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти