Molodist Kyiv international film festival
21 травня 2021

Оголошено фіналістів серіального пітчингу

За підтримки 1+1 media, Київстар ТБ та Megogo

Оголошуємо довгоочікуваних фіналістів серіального пітчингу, організованого кінофестивалем «Молодість» у партнерстві з 1+1 media, «Київстар ТБ» та медіасервісом MEGOGO.

 

ПРОЄКТИ, ЯКІ УВІЙШЛИ ДО ФІНАЛЬНОГО ВІДБОРУ: 

  1. «ВХІД НАЛІВО»
    Логлайн: Дві одеські пенсіонерки, ошукані родичами і шахраями, не можуть отримати підтримку у банках. У момент повного безгрошів'я жінки вирішують податися у кримінальну аферу: відкривають публічний будинок під прикриттям лікувального санаторію. Найбільш популярне місце розпусти у Східній Європі стає для них справою життя і сім'єю, про яку вони і не мріяли.

  2. «ЮНІОРИ» 
    Логлайн: Прикутий до інвалідного візка колишній зірковий футболіст отримує шанс від долі. Його запрошують стати тренером юнацької команди, що бере участь в турнірі за право долучитися до професійного спорту. Тренер і футболісти шукають себе, дорослішають і стають справжніми чоловіками.

  3. «ЦИФРОВИЙ НЕКРОМАНТ»  
    Логлайн: Троє друзів створюють програму, яка воскрешає людину в цифровому просторі на основі інформації з Інтернету, але наслідки експерименту непередбачувані. Двоє з друзів гинуть і воскресають. Їх цілі розділяються — припинити експеримент, знищити воскреслих або воскресити всіх померлих.

  4. «ВИСОКІ СТАВКИ»
    Логлайн: На борту авіалайнера вимушені співіснувати вчорашні друзі: молодший стюард Нікіта, пілот Максим, і старша бортпровідниця Оксана, що встала між ними. Взлітаючи назустріч мрії, вони розбираються з ілюзіями і підвищують не тільки ставку у відносинах, але й набирають висоту в буквальному сенсі.

  5.  «ЧАСТОТА»
    Логлайн: Історія про дівчину, дитинство якої пройшло у дитбудинку, в якому ставили досліди над дітьми. Подорослішавши, вона намагається впоратися з наслідками цих експериментів та протидіяти керівнику дитячого будинку з його хворобливою ідеологією та прагненням змінити людство.

  6. «ГРА НА ПЕРЕХОДІ»
    Логлайн: Диявол ховається в деталях. Щоб посісти крісло начальника й урятувати кохану від бандитів, лейтенант поліції кидає виклик усій корупційній системі. Друзі стануть ворогами, а вороги — друзями. Чоловік зіграє на шахівниці, де ціна найменшої помилки — власне життя. І йому доведеться її заплатити.

  7. «ЖЕНЯ»
    Логлайн: Для вільного митця вибір одного виду діяльності задля кар‘єри викликає приступ паніки. Він не здається, пробує та шукає ту сферу, де зможе пустити в дію всі свої таланти.

  8. «КУЛЯ З ЛОБА»
    Логлайн: Група талановитих СММ-ників за завданням олігарха створює телеграм-канал з компроматом на український політикум. Канал стає популярним і впливовим, творці купаються в грошах і можливостях. Але коли совість змушує молодих людей вбити своє дітище, яке перетворилося в монстра, під загрозою опиняються їхні власні життя.

  9. «МИ РОЗХОДИМОСЯ»
    Логлайн: Пара у запалі сварки домовляється розійтися, як тільки знайде заміну одне одному. Низка карколомних побачень дозволяє героям краще зрозуміти себе та відповісти на запитання: чи було кохання? Чи залишилось воно? Чи можна його повернути?

  10. «ПОКОЛІННЯ ПОЗИТИВНИХ»
    Логлайн: Це історія сучасних Ромео та Джульєтти між якими стоїть ВІЛ. Але хіба це може стати на заваді першому коханню?

 

Незабаром проєкти-фіналісти отримають листа з детальною інформацією та переліком необхідних матеріалів.

 

Журі фінального етапу серіального пітчингу стали:

  • Андрій Халпахчі, художній керівник кінофестивалю «Молодість»
  • Марія Панченко, програмна директорка медіасервісу MEGOGO
  • Олена Єремєєва, головна продюсерка фільмів та серіалів 1+1 media

 

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ПІТЧИНГУ ТА ЧЕКАЄМО НА ЗУСТРІЧ 2 ЧЕРВНЯ О 10:00 У KOOPERATIV ARENA (вул. Велика Васильківська, 5).  




 

Cookies

Наш веб-сайт використовує кукіз, аби зробити ваш досвід кращим. Користуючись нашим сайтом, ви погоджуєтеся на використання кукіз

Прийняти